Promisiunile de ieri, realizarile de maine

Publicat in 18. Feb, 2013 de in Monitorizare

Campania electorală desfășurată în vederea alegerilor parlamentare de la sfârșitul anului trecut a fost, ca orice campanie electorală, proba promovării unei imagini a candidatului, a articulării unui discurs coerent, a interacțiunii acestuia cu cetățenii, dar și a susținerii unor idei și a unor proiecte menite, în cele din urmă, să facă diferența în viața noastră de zi cu zi.

În funcție de formația profesională, de experiența dobândită de-a lungul anilor într-un anumit domeniu de activitate și de analiza la firul ierbii a problemelor concrete ale cetățenilor pe care și-au propus să îi reprezinte pentru următorii patru ani, candidații și-au asumat diferite angajamente.

De la obiective cu caracter general – precum reducerea taxelor și a impozitelor la nivel național, reducerea facturilor de gaz cu 25% sau aderarea României la Spațiul Schengen – la obiective țintite pe nevoile și așteptările județului Cluj, fiecare candidat, astăzi parlamentar, a promis ceva.

Spre exemplu, printre promisiunile cele mai frecvente luate față de clujeni, s-au numărat finalizarea Autostrăzii Transilvania, crearea de noi locuri de muncă, încurajarea turismului local și construirea Spitalului Regional de Urgență Cluj. Câteva proiecte, desigur, printre multe altele.

Fiindcă toate aceste proiecte necesită, însă, un efort susținut și o activitate concentrată ce depășește adesea puterea de muncă a unei singure persoane chiar și pe o perioadă mare de timp, echipa deputatdecluj.ro promite la rândul ei să ajute la îndeplinirea acestor promisiuni.

Îi încurajăm, astfel, pe toți clujenii care doresc să se implice în realizarea obiectivelor propuse de către parlamentarii noștri să ne trimită, la adresa deputatdecluj @ yahoo.com nelămuririle, ideile și sugestiile lor pe tema care îi preocupă în mod deosebit. De procesarea lor ne vom ocupa noi, așa cum am promis.

Deputat de Cluj

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

Fara comentarii.

Lasati un raspuns

deputatdecluj.ro Web analytics

Bloguri, Bloggeri si Cititori Site-ul apare in Directorul Kappa web-director.ro