IPP a lansat Pagini Parlamentare. Indrumar practic de lucru zilnic cu noii alesi

Publicat in 11. Dec, 2013 de in Comunicat

Prima condiție pentru ca organizațiile neguvernamentale să colaboreze cu senatorii și deputații este să îi cunoască, în acest sens IPP punând la dispoziția actorilor interesați din societatea civilă Pagini Parlamentare. Îndrumar practic de lucru zilnic cu noii aleși. Prin includerea unor informații fundamentale pentru contactarea aleșilor din Parlament dar și a unor recomandări utile în acest demers, materialul se constituie într-un instrument de lucru esențial oricăror reprezentanți ai societăii civile care înțeleg să își reprezinte mai bine interesele în relație cu membrii Parlamentului.

Pagini Parlamentare, Legislatura 2012 – 2016 sprijină în mod direct jurnaliștii din presa centrală și locală prin faptul că le aduce laolaltă toate informațiile de care au nevoie pentru a intervieva senatorii și deputații pe anumite teme de interes, pentru a verifica anumite surse în pregătirea materialelor de presă, etc. Materialul este disponibil gratuit în limita exemplarelor disponibile la Institutul pentru Politici Publice, persoană de contact Raluca Popovici, Coordonator Proiect la e-mail raluca@ipp.ro și telefonul IPP  – 021 212 3126/7.

Materialul a fost lansat luni, 9 decembrie în cadrul Forumului ONG 2013 organizat la București de CENTRAS fiind realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Raiffeisen Bank și administrat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Fara comentarii.

Lasati un raspuns

deputatdecluj.ro Web analytics

Bloguri, Bloggeri si Cititori Site-ul apare in Directorul Kappa web-director.ro