Echipa

Deputat de Cluj este un proiect demarat de tinerii social-democrați clujeni la începutul anului 2013 sub forma unei platforme de comunicare eficientă între cetățenii județului Cluj și reprezentanții acestora în Parlamentul României.

Scopul platformei este acela de a intermedia relația comunității clujene cu liderii politici aflați în funcția de deputat sau senator, transformând, cu efortul benevol al tinerilor implicați, problemele semnalate de cetățeni în interpelări, întrebări, proiecte de lege etc.  și oferindu-le mai departe, spre susținere instituțională, parlamentarilor în exercițiu.

Întrucât știm că, din cauza lipsei de timp sau a altor circumstanțe, cetățenii nu reușesc întotdeauna să li se adreseze direct liderilor politici care îi reprezintă în Parlament, propunem această platformă ca spațiu privilegiat de interacțiune, cu unicul obiectiv de a găsi rezolvări concrete pentru problemele noastre de zi cu zi.

Drept urmare, ne angajăm nu numai să colectăm datele relevante oferite de clujeni și să le înaintăm într-o formă elaborată doamnelor și domnilor parlamentari, ci și să revenim punctual cu informațiile privitoare la stadiul sau forma de soluționare a fiecărei probleme în parte.

Media de vârstă a tinerilor din spatele acestui proiect este de 26 ani. Absolvenți de studii superioare în diferite domenii, inclusiv în cel al științelor politice, suntem cu toții devotați acestei inițiative de a transforma comunicarea societății cu liderii politici într-o activitate productivă. Suntem, încă, suficient de tineri ca să sperăm că acest lucru este realizabil și suficient de mari ca să-l facem să fie posibil.

Deviza noastră: Pentru comunitate!

 

deputatdecluj.ro Web analytics

Bloguri, Bloggeri si Cititori Site-ul apare in Directorul Kappa web-director.ro