Clujul are suflet si pentru copiii lui?

Publicat in 08. Mai, 2013 de in Comunicat

Toată lumea știe că inima Ardealului bate cu putere. Cu putere pe piața locurilor de muncă, în universități, la evenimentele culturale, în piațetele boeme pline de lume și, foarte adesea pentru cei care ne vizitează în situații mai puțin vesele, în spitalele admirate cu încredere și speranță ale Clujului nostru.

Într-adevăr, Clujul are multe spitale, care au, însă, și multe nevoi. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului care se apropie, echipa noastră vă invită să răspundem cu toții la necesitățile Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, unde o donație de obiecte medicale și piese de mobilier va fi mai mult decât binevenită.

Pentru ca aceasta să fie posibiliă, trupele Hi-Q, Incognito, Elena Stoica Band și solistul Ioan Man au făcut gestul extraordinar de a-și anunța prezența pe scena Casei de Cultură a Studenților, marți, 14 mai 2013, de la ora 19:00.

Biletele acestui concert caritabil pot fi obținute de la Casa de Cultură sau la tel. 0757 80 24 14 pentru sume cuprinse între 10 și 40 lei. Ele nu sunt scumpe pentru o cauză prețioasă și își așteaptă în continuare cumpărătorii.

Fără îndoială, Clujul are suflet. Sperăm că și pentru copiii lui.

Să ne vedem la concert în număr cât mai mare!

Mai multe detalii despre eveniment click aici!

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Fara comentarii.

Lasati un raspuns

deputatdecluj.ro Web analytics

Bloguri, Bloggeri si Cititori Site-ul apare in Directorul Kappa web-director.ro